Οι παρεξηγημένοι λεβέντες της ΕΛ.ΑΣ

Και κάπου εδώ, να κάνουμε όλα ένα σύντομο διάλειμμα απ’ ό,τι κάναμε, για να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία. Τα παλικάρια που την απαρτίζουν, θέτουν με αυτοθυσία σε κίνδυνο τη ζωή τους για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, και της ευημερίας του αστικού κράτους και των ετεροφυλόφιλων (εννοείται cis), τουλάχιστον δεξιών Ελλήνων (όπου δεξιός Έλληνας, ο γηγενής Χριστιανός Ορθόδοξος Έλληνας). Πρόκειται για άτομα που μεριμνούν για την προάσπιση των δικαιώματων των παραπάνω, καταχραζόμενα την εξουσία που τους παρέχεται, βγάζοντας τα βίτσια και τις σαδιστικές τους τάσεις πάνω σε άτομα πολλαπλώς καταπιεζόμενα, ανήμπορα να αντιδράσουν.

Γι’ αυτό λοιπόν, καλά έκαναν και εκκένωσαν βιαίως προχθές την κατάληψη Κ*ΒΟΞ στα Εξάρχεια από λαθραίους ανθρώπους που βρισκόντουσαν εκεί προχθές (αφού εκεί σιτίζονται, στεγάζονται, μαθαίνουν ελληνικά κ.α.), χτυπώντας τους με μένους, κλωτσώντας γυναίκες με μωρά στην αγκαλιά, μεταφέροντάς τους σε κάποιο σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης κάπου έξω απ’ την Καβάλα (μάλλον). Αυτά τα μωρά πρώτα απ’ όλα είναι μαύρα και οι αυριανοί ταλιμπάν, που θα μας κάνουν μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα!

Καλά έκαναν και διέλυσαν τη χθεσινή συναυλία ενάντια στην εκκένωση των καταλήψεων στην πλατεία Οικονόμου στα Εξάρχεια, εξαπολύοντας χημικά σε ευθεία βολή προς το συγκεντρωμένο πλήθος, χτυπώντας το παράλληλα και τραυματίζοντας σοβαρά έναν θεατή (για να ήταν βέβαια εκεί, το πιθανότερο είναι πως είναι αναρχοάπλυτος, οπότε όλα καλά). Ίσως να μην έπρεπε να διακομισθεί και στο νοσοκομείο, γιατί τώρα μάλλον θα ζήσει. Όποιο δε συμφωνεί με την πολιτική των εκάστοτε κυβερνώντων, πρέπει να εξοντώνεται. Μπόλικη σκόνη έχει βρωμίσει την Ελλάδα εξάλλου. Ευτυχώς, οι σκούπες τις ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε επαναλειτουργία. (Να τονιστεί πως στην πλατεία λάμβαναν χώρα εκδηλώσεις και μπαζάρ βιβλίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με αποκορύφωμα τη βραδινή συναυλία).

Καλά έκαναν και επιτέθηκαν εκ νέου στην κατάληψη Κ*ΒΟΞ αργότερα χθές το βράδυ, σπάζοντας την πόρτα και ρίχνοντας χημικά μέσα σε έναν κλειστό χώρο με κόσμο ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, επειδή αυτά τα παιδιά είναι παράνομα και αφρικανικής καταγωγής, οπότε είναι λιγότερο άνθρωποι απ’ τα δικά τους παιδιά. Καλά έκαναν και ξυλοκόπησαν τις μητέρες τους κλωτσώντας τες, αλλά και χτυπώντας τες με τα γκλοπ, έτσι όπως ήταν ανήμπορες να αντιδράσουν απ’ τα χημικά (τίμιο). Ποιο ξέρει τι ελαφρών ηθών είναι και αυτές οι βρωμιάρες και από ποιο υπανάπτυκτο κράτος ήρθαν στην χώρα μας με μόνο τους σκοπό να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας; Γι’ αυτό είναι λιγότερο άνθρωποι απ’ τις δικές τους γυναίκες.

Πολύ καλά έκαναν που χλεύασαν, ξυλοκόπησαν και εκδίωξαν τις αδελφές απ’ τη Βασιλέως Ηρακλείου στα Εξάρχεια σήμερα. Τέτοια σκουπίδια δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας.

Έτσι λοιπόν, όταν γυρίσουν το βράδυ σπίτι τους έπειτα από μία κουραστική μέρα, σε μια προσπάθεια μετάδοσης του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής φιλοξενίας, φιλώντας τα παιδιά τους πριν αυτά κοιμηθούν, να τους διηγηθούν τι έκαναν κατά τη διάρκεια της μέρας στη δουλειά τους. Να πουν, ακόμα, στις γυναίκες τους πόσο τις σέβονται και πως αγαπάνε επιλεκτικά, γιατί δεν είναι σαν αυτές που μάζεψαν σήμερα (αφού δεν είμαστε όλα ίσα κι όμοια).

Μετά να κάνουν τον σταυρό τους και να πέσουν για ύπνο ήρεμοι και με καθαρή συνείδηση που έπραξαν το καθήκον τους και να ξεκουραστούν ώστε να είναι έτοιμοι για άλλη μια μέρα στη δουλειά, φορώντας το εθνόσημο.

Αποτελεί ευλογία να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στη γειτονιά σου, να βγεις μια βόλτα, να πιεις μια μπύρα σε κάποιο μαγαζί ή και σε κάποια πλατεία, φοβούμενο κάποια αναίτια επίθεση από ένστολους σε μια προσπάθεια ξεσκονίσματος. Έτσι, οι ναρκέμποροι μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, αφού οι πολίτες δε θα τους ενοχλούν πια.

Εκ.Σ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s