3η Συνέλευση για έναν Αντιφασιστικό/Αντιπατριαρχικό Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας των δράσεων μνήμης και διεκδίκησης:

– συζητούμε τις ήδη προταθείσες ιδέες και συνδιαμορφώνουμε το κεντρικό σύνθημα και την αφίσα για έναν πολύχρωμο και δυναμικό Αντιφασιστικό/Αντιπατριαρχικό Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη,
– λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την κρίση πανδημίας και οριστικοποιούμε τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο πραγματοποίησης των πορειών και των υπολοίπων δράσεών μας
– ολοκληρώνουμε το κείμενο καλέσματος, στη βάση όσων συμφωνήσαμε στις δύο προηγούμενες συνελεύσεις μας
– κλείνουμε τις τελευταίες εκκρεμότητες για την πολιτική ανοιχτή συζήτηση/εκδήλωση.

Όσο περισσότερα άτομα, όσο περισσότερες προτάσεις και ιδέες, τόσο αποτελεσματικότερο το brainstorming (‘καταιγισμός ιδεών’)! Είστε όλ* ευπρόσδεκτ* για να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε τις δράσεις μας στην 3η Ανοιχτή Συνέλευσή μας, Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη στις 19:30 στο Μικρόπολις (Βασιλέως Ηρακλείου 18, γωνία με Βενιζέλου).

Λειτουργούμε φροντιστικά για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς/ευάλωτες ομάδες μέσα στη συνθήκη της πανδημίας του Covid-19. Για τον λόγο αυτό, κάνουμε τη συνέλευση στην ταράτσα, δηλαδή σε ανοιχτό, εξωτερικό χώρο. Νοιαζόμαστε όλες, όλ@ και όλοι μας να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας.Θα υπάρχουν, ωστόσο, και μάσκες στον χώρο για την περίπτωση που μαζευτούμε πολλά άτομα και διαπιστώσουμε ότι οι αποστάσεις ασφαλείας δεν αρκούν. Σχολαστική χρήση μάσκας θα χρειαστεί και στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η συνέλευση μεταφερθεί σε αίθουσα του Μικρόπολις (πχ βροχή). Όσες, όσ@ και όσοι έχετε περισσότερες από αυτή που θα χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να τις διαθέσετε, φέρτε τες μαζί σας.

Και η 3η συνέλευση απευθύνεται σε όλες, όλ@ και όλους σας, είναι δηλαδή Ανοιχτή Συνέλευση για όποιο άτομο ή συλλογικότητα/οργάνωση ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην προετοιμασία των δράσεων για το Ζακ/Zackie και τον Παύλο Φύσσα.

Ανοιχτή Συνέλευση
για έναν Αντιφασιστικό/Αντιπατριαρχικό Σεπτέμβρη

Εδώ και το event για τη Συνέλευση:

https://www.facebook.com/events/2853280494891914/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s