4η online Συνάντηση κύκλου αυτομόρφωσης πάνω στο βιβλίο «Ο Κάλιμπαν και η Μάγισσα» της Σίλβια Φεντερίτσι

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ח4 Συνάντηση κύκλου αυτομορφώσεων "O Καλιμπάν και ח Μάγισσα: γυναίκες, σώμα και πρωταρχική συσσώρευση" της Σίλβια Φεντερίτσι Ομάδα Sylvia Rivera Σάββατο 12/12 στις 18:30 Κεφάλαιο 20 Η συσσώρευση της εργασίας και υποβάθμιση των γυναικών κατασκευάζοντας τηV "διαφορά" κατά την "μετάβαση στον καπιταλισμό" (σελ 97-187) εκδήλωση A ακινηματικό διαδυκτιακή συμμετέχεται μήνμα σελίδα ηςομάδας Sylvia‎"‎

Στην 4η online συνάντηση του κύκλου αυτομόρφωσης της ομάδας Sylvia Rivera γίνεται συζήτηση πάνω στο 2ο κεφάλαιο του βιβλίου «Ο Κάλιμπαν και η Μάγισσα» της Σίλβια Φεντερίτσι, με τίτλο: «Η συσσώρευση της εργασίας και η υποβάθμιση των γυναικών: κατασκευάζοντας τη ‘διαφορά’ κατά τη ‘μετάβαση στον καπιταλισμό‘».

Το νόημα της αυτομόρφωσης είναι να διαβάζουμε ένα κεφάλαιο μέχρι τη συνάντηση και να συζητάμε μετά την παρουσίασή του. Στις συναντήσεις μας, κάποιο άτομο ή ομάδα ατόμων αναλαμβάνουν να μας εισαγάγουν στο κεφάλαιο που είχαμε προς ανάγνωση. Aμέσως μετά, όποιο άτομο θέλει παίρνει τον λόγο ελεύθερα και συνεισφέρει τις απόψεις και προβληματισμούς του πάνω σ’ αυτό.

Αυτή τη φορά αφήσαμε μεγάλο χρονικό περιθώριο, επειδή το 2ο κεφάλαιο είναι μεγάλο. Προλαβαίνετε να διαβάσετε το βιβλίο ακόμα και από την αρχή του, αν δεν το κάνατε ήδη.

Εδώ ολόκληρο το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή:
https://www.openbook.gr/o-caliban-kai-i-magissa/

Στην 4η συνάντησή μας, που θα γίνει και πάλι διαδικτυακά, θα ασχοληθούμε με το κεφάλαιο «Η συσσώρευση της εργασίας και η υποβάθμιση των γυναικών: κατασκευάζοντας τη ‘διαφορά’ κατά τη ‘μετάβαση στον καπιταλισμό'», σελίδες 97-184.

Στείλτε μήνυμα στο inbox της σελίδας της ομάδας για να σας δώσουμε το link με το οποίο θα συνδεθείτε. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε συμμετάσχει στις προηγούμενες συναντήσεις.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 18:30

Ομάδα Sylvia Rivera για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s