Αντιφασιστικές/Αντιπατριαρχικές πορείες για Π. Φύσσα και Ζακ Κωστόπουλο στη Θεσσαλονίκη

ΩΣ ΕΔΩ

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

Αντιφασιστικός / Αντιπατριαρχικός Σεπτέμβρης στη Θεσσαλονίκη

Αντιφασιστική Πορεία για τον Παύλο Φύσσα // Θεσσαλονίκη

Δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα ούτε με τους ναζί ούτε πολύ περισσότερο με την ακροδεξιά. Ειδικά οι ναζί της Χρυσής Αυγής προσδοκούν μεγάλες μειώσεις των ποινών τους στον δεύτερο βαθμό εκδίκασης των υποθέσεών τους. Θα ξαναζήσουμε, δηλαδή, δίκες των ναζί και θα χρειαστεί να ξαναπιέσουμε να μην θεωρηθούν τα εγκλήματά τους μικρότερα απ’ ό,τι πραγματικά ήταν.

Πέρα από τη Χρυσή Αυγή, όλος ο ακροδεξιός χώρος βρήκε την ευκαιρία να ξαναβγεί στους δρόμους και να εξαπλωθεί στο διαδίκτυο μέσω του «αντιεμβολιαστικού κινήματος». Με μαζικές αντιφασιστικές δράσεις, να μην τους αφήσουμε να καταλάβουν δημόσιο χώρο, να μην τους παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή γης για να δηλητηριάζουν την κοινωνία με το μίσος τους για τις καταπιεσμένες κοινωνικές ομάδες.

Αντιφασιστική Πορεία για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου18:00με συγκέντρωση στην Καμάρα

https://www.facebook.com/events/216496007203039/Αντιπατριαρχική Πορεία για τον Ζακ/τη Zackie _ Θεσσαλονίκη

Τρία χρόνια χωρίς τον Ζακ, χωρίς τη Zackie. Η θλίψη παραμένει απέραντη βαθιά μέσα μας, η οργή ακόμα μεγαλύτερη. Όλοι οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Έχει οριστεί η δίκη για τον Οκτώβριο και ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί και να μην αθωωθεί κανένας τους. Και να αναδειχτούν στο δικαστήριο οι πραγματικοί λόγοι της δολοφονίας.Ως τότε δε θα πάψουμε να διεκδικούμε όλα τα αιτήματα του λοατκια+ κινήματος και του κινήματος για τα δικαιώματα των οροθετικών στον HIV, στα οποία και ο ίδιος συμμετείχε ανοιχτά, μαχητικά και δημιουργικά.Και κυρίως δε θα πάψουμε να φωνάζουμε:

Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία, μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία.

Αντιπατριαρχική Πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο/τη Zackie Oh

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου18:30με συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, γωνία Εγνατίας και Αριστοτέλους https://www.facebook.com/events/4254510478003731/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s