Ο Ζακ δεν θα πεθάνει μες στη λησμονιά // Πανελλαδικό Συντονιστικό «ForZackie – Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη»

Ο Ζακ δεν θα πεθάνει μες στη λησμονιά.

Με αυτά τα λόγια και τα σώματά μας που πονάνε ακόμη στην ανάμνηση του δημόσιου λιντσαρίσματος του Ζακ, συναντηθήκαμε φεμινίστριες και φεμινιστά επιθυμώντας να συμβάλουμε στην οργάνωση ενός Συντονισμού ομάδων και υποκειμένων και να απαιτήσουμε την καταδίκη των δολοφόνων του Ζακ/της Ζακιε.

Συντονιζόμαστε και εμείς με την Πρωτοβουλία Justice4ZakZackie, παρακολουθούμε το Παρατηρητήριο της δίκης, και αντιλαμβανόμαστε πως χωρίς την επανεμφάνιση ενός πολύχρωμου και δυναμικού κινήματος στο δρόμο, στους τοίχους, στον τύπο και στο διαδίκτυο, εντός και εκτός συνόρων, ο Ζακ θα συνεχίσει να κάθεται ακόμη και νεκρός εκείνος στο εδώλιο και όχι οι δολοφόνοι του.

Θέλουμε ένα ανοιχτό συντονιστικό φεμινιστικών, κουήρ και ΛΟΑΤΚΙ ομάδων, πρωτοβουλιών για τη δίκη και ατόμων, το οποίο δεν θα τοποθετείται, ούτε και θα ταυτίζεται με κάποιον πολιτικό χώρο, αλλά θα καταφέρει να ενώσει τις διακριτές μας φωνές, να βοηθήσει στην επανεμφάνιση της στΟργής μας.

Για το λόγο αυτό, καλούμε σε παρουσία έξω από το δικαστήριο αυτή την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και την ίδια μέρα το βράδυ, στις 7 μ.μ, σε ανοιχτή συνέλευση του Συντονιστικού «ForZackie – Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», στον χώρο του Φεμινιστικού Αυτόνομου Κέντρου Έρευνας (Αγίου Παντελεήμονος 7β).

Μαζί και από κοινού να οργανώσουμε και να συντονίσουμε έναν αγώνα που θα απαιτήσει την καταδίκη των δολοφόνων. Ο Ζακ δεν θα πεθάνει μες στη λησμονιά. Τα σώματά μας έχουν σημασία!

Εδώ η φβ σελίδα του Συντονιστικού «ForZackie – Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη«.

Την ακολουθούμε-Συντονιζόμαστε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s