«Στο πλευρό των απολυμένων-απεργών της Μαλαματίνας μέχρι τη νίκη!» // Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Ο εμβληματικός αγώνας των παράνομα απολυμένων και απεργών του εργοστασίου της ‘Μαλαματίνας’ μας αφορά όλους, όλα και όλες. Μας αφορά άμεσα τόσο η ωμή αστυνομική καταστολή πάνω στα σώματα απεργών και αλληλέγγυων όσο και η εξοργιστική προσπάθεια να στηθεί ολόκληρος απεργοσπαστικός μηχανισμός από την πλευρά της διοίκησης της επιχείρησης με την παράνομη πρόσληψη εργαζομένων.

Τα λοατκια+ πλάσματα, που βιώνουμε καθημερινά την καταπίεση και τον σεξισμό, έχουμε κάθε λόγο να στηρίξουμε τους εργατικούς αγώνες και κάθε πάλη ενάντια στην αστυνομική καταστολή και την εκμετάλλευση από τα αφεντικά. Έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να είμαστε δίπλα στην εργατική τάξη και κάθε κίνημα καταπιεσμένων ανθρώπων για να παλέψουμε μαζί για την κοινωνική χειραφέτηση.

Στεκόμαστε στο πλευρό των απολυμένων-απεργών μέχρι τη νίκη!

Θα είμαστε αύριο, τη Δευτέρα 16 Γενάρη 8 το πρωί έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στηρίζοντας το κάλεσμα του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης Μαλαματίνα.

ομάδα Sylvia Rivera – για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s