Επίθεση στη ΣΕ ΒΙΟΜΕ με κλοπή καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού // #defendViome

Ως εφημερίδα «Η Κόκκινη» στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ. Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους. Τη μάχη για την υπεράσπιση του εργοστασίου θα τη δώσουμε ολόκληρο το κίνημα και οι συλλογικότητες της πόλης μαζί.

Ανακοίνωση των εργαζομένων και αλληλέγγυων

Συντρόφισσες/οι, συναγωνίστριες/οι,

Ήταν 30/02/2020 όταν έκοψαν το ρεύμα στο εργοστάσιο. Σήμερα 25/04/2023 καταγγέλλουμε μία ακόμη δόλια και άτολμη ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχθηκε η ΣΕ ΒΙΟΜΕ, τη διακοπή του ρεύματος στην έδρα της, έπειτα από κλοπή καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Ζημιά χιλιάδων ευρώ λίγες μέρες μόνο πριν το προγραμματισμένο φεστιβάλ για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου.

Η επίθεση αυτή υποδηλώνει την αναγκαιότητα στήριξης και παρουσίας μας στο χώρο του εργοστασίου.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Κόντρα σε όλες τις οργανωμένες επιθέσεις τους, εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, δηλώνουμε οτι δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προετοιμασίες του μεγάλου φεστιβάλ για τα 10 χρονια λειτουργίας του εργοστασίου.

Δε θα υποκύψουμε σε καμία απειλή, σε καμία επίθεση, κανένα σαμποτάζ, δε θα ανεχτούμε καμία προσπάθεια αναστολής της λειτουργίας της ΒΙΟΜΕ. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο απ’ την ακύρωση του πλειστηριασμού.

Το εργοστάσιο ανήκει στα χέρια των εργαζόμενων και της κοινωνίας και ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

Εμείς οι εργαζόμενοι/ες και οι αλληλέγγυοι/ες της ΒΙΟΜΕ δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε το εργοστάσιο μπροστά σε οποιαδήποτε επικείμενη απειλή ή προσπάθεια εκκένωσης του.

ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!✊️

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s