Προετοιμάζουμε την παρουσία μας στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

Τον Ιούνιο του 2020 θα γίνει το Euro Pride στη Θεσσαλονίκη. Επειδή είναι σημαντικό να υπάρχει κινηματική/αντισυστημική παρουσία σε αυτό, η ομάδα Sylvia Rivera ξεκινάει από τώρα τις ανοιχτές συνελεύσεις της, ώστε να προετοιμάσει την παρέμβασή της στις ενωτικές πρωτοβουλίες του «Κινηματικού Μπλοκ στο Thessaloniki Pride» και του «Συντονιστικού για το Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride».

Μεταξύ άλλων, θέλουμε να διατηρηθεί στην επικαιρότητα το ζήτημα της δολοφονίας του Ζακ/της Zackie μέχρι το Euro Pride, ώστε να μάθει όλη η Ευρώπη τι έγινε στην Ομόνοια και να μεγαλώσει η πίεση για την απόδοση δικαιοσύνης.

Επιπλέον, θα οριστικοποιηθεί μέσα από συζήτηση το περιεχόμενο των αυτοκόλλητων που θα τυπώσει η ομάδα το επόμενο διάστημα για τρανς ζητήματα και θα ανταλλαχτούν ιδέες για τον νέο κύκλο αυτομορφώσεων/εργαστηρίων. Μεταξύ των δράσεων που υπάρχει επιθυμία να οργανωθούν είναι η συμμετοχή μας στην Παγκόσμια Ημέρα AIDS με παρέμβαση στο δρόμο ή/και πάρτι.

Όσες, όσ* και όσοι ενδιαφέρεστε να συναποφασίσετε για τις δράσεις της ομάδας μας και να συμμετάσχετε σε αυτές, ελάτε στην 1η Ανοιχτή μας Συνέλευση την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών (οδός Ερμού 23, γωνία με Βενιζέλου – 1ος όροφος).

Sylvia Rivera

για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s