Σ. Φεντερίτσι // Ανακεφαλαιωτική συνάντηση του κύκλου αυτομόρφωσης

Online συζήτηση στη 8η συνάντηση του κύκλου αυτομόρφωσης της ομάδας Sylvia Rivera πάνω στο βιβλίο της Σίλβια Φεντερίτσι ‘Ο Κάλιμπαν και η Μάγισσα’

Κυριακή, 4 Απρίλη, 7μμ

«Όταν ξεκινούσαμε τον τρέχοντα κύκλο αυτομόρφωσης τον Οκτώβριο με το βιβλίο «Ο Κάλιμπαν και η μάγισσα» της Σιλβια Φεντερίτσι, ξέραμε ότι πρόκειται για ένα έργο που σημάδεψε το σύγχρονο φεμινιστικό κίνημα. Η συμμετοχή σας στον κύκλο ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Στην 8η και τελευταία συνάντηση, η οποία θα γίνει και πάλι διαδικτυακά, ανακεφαλαιώνουμε τη συζήτηση που κάναμε στις 7 προηγούμενες. Είτε ήσασταν ένα από τις πολλές δεκάδες άτομα που συμμετείχαν στις προηγούμενες συναντήσεις του κύκλου αυτομόρφωσης είτε όχι, σας καλούμε να συνδεθείτε την Κυριακή 4 Απριλίου στις 7μμ και να συμβάλετε με την τοποθέτησή σας.

Επιπλέον, σας παροτρύνουμε να ποστάρετε μέσα στο event οτιδήποτε κρίνετε ως σχετικό με το βιβλίο και τη συγγραφέα του (άρθρα, συνεντεύξεις, εικόνες κλπ).

Στο παρακάτω λινκ από τις «εκδόσεις των ξένων» υπάρχει ελεύθερα ολόκληρο το βιβλίο σε μορφή pdf: https://hotel.espivblogs.net/…/2011_federici_caliban…

Στο τέλος της 8ης συνάντησης μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για συγκρότηση νέου κύκλου αυτομόρφωσης της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!»

ομάδα Sylvia Rivera – ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s